Sposób przygotowania:
pałki pieczone
pałki posypać solą ziołową i papryką słodką i odstawić na jakieś 10-20 min. Jajko roztrzepać widelczykiem, do bułki tartej dodać bazylie i paprykę ostrą. mięso obtoczyć najpierw w jajku potem w bułce i podsmażyć aby panierka się zarumieniła. następnie razem z tłuszczem przełożyć do naczynia żaroodpornego dodać pokrojony w paski czosnek i zapiekać w temp. 180'C około 20-40 min.(to zależy od piekarnika ba piekłam 20 min a koleżanka musiała piec 40 min) należy sprawdzić mięso czy jest upieczone.Smacznego :)
kinga
jowitka
polecam nacisnąć na zdjęcie i wtedy ono się powiększy jak ma się problemy ze wzrokiem....
anika90
jowitka
po komentarzach waszych można tylko stwierdzić że kiepscy z was kucharze :D