Sposób przygotowania:
Panga pod pierzynką.
Rybę pokroić na spore kawałki,opruszyć solą i pieprzem,obtoczyć w mące i usmarzyć na złoty kolor.
Warzywa pokroić w słupki i smarzyć ok 10 min na 2 łyżkach oleju. Na 2 minuty przed końcem smarzenia dorzucić kiełki,bambusa i drobno posiekanego ananasa.Doprawić solą i pieprzem.
Ser zetrzec na grubej tarce i połączyć ze śmietanką.
Rybę ułożyć w naczyniu żarodpornym,rozłożyć na niej wcześniej przygotowane warzywa,całość zalać śmietanką z serem i zapiekać przez 15-20 min w 180 stopniach.
Warzywa pokroić w słupki i smarzyć ok 10 min na 2 łyżkach oleju. Na 2 minuty przed końcem smarzenia dorzucić kiełki,bambusa i drobno posiekanego ananasa.Doprawić solą i pieprzem.
Ser zetrzec na grubej tarce i połączyć ze śmietanką.
Rybę ułożyć w naczyniu żarodpornym,rozłożyć na niej wcześniej przygotowane warzywa,całość zalać śmietanką z serem i zapiekać przez 15-20 min w 180 stopniach.
gonzo