12345klawiatura

12345klawiatura

Starszy Kucharz
[Przepisów: 52]

Panga z limonką

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kwaskowata panga na obiad

Panga z limonką

Składniki:

Panga z limonką

 

Sposób przygotowania:

Panga z limonką
Natrzeć rybę sola i pieprzem. Obtoczyć w mące. Usmażyć. Przygotować sos: limonki sparzyć i obrać; z jednej - wycisnąć sok, drugą - pokroić w małą kostkę. Pomidory: sparzyć, usunąć z nich skórkę, pokroić w kostkę. Przysmażyć obraną i pokrojoną cebulę. Warzywa wymieszać. Dosypać mięty. Poddusić. Przyprawić do smaku. Polać rybę przed podaniem. Skropić sokiem z limonki.

Tagi:

panga