Sposób przygotowania:
Parówki w ciaście
Parówki dzielimy na połówki. Z jajka,
mąki, mleka i przypraw robimy jednolite
ciasto. Rozgrzewamy patelnię. Układamy
parówki i zalewamy ciastem. Smażymy na
rumiano z obu stron. Każdą parówkę
trzeba oddzielić.
mąki, mleka i przypraw robimy jednolite
ciasto. Rozgrzewamy patelnię. Układamy
parówki i zalewamy ciastem. Smażymy na
rumiano z obu stron. Każdą parówkę
trzeba oddzielić.
justynak223
x345
Babciagramolka
E tam zaraz Tragedia . Nie stresuj się Lechu007- ważne by nie pomylić opery z opierniczaniem . Tak czytam i przypomniało mi się fajne słowo- Tragifarsa - i nie dotyczy to słowo potrawy Justyny a chyba jakiś komentarzy- nie pamiętam tylko których . ale wierzę w Ciebie- na pewno mi przypomnisz o kogo mi chodziło. Miłego dnia.