Sposób przygotowania:
Pieczarkowo paprykowe mielone
Mięso umyć, osuszyć i zmielić.
Cebulę, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę.
Czosnek przecisnąć przez praskę lub również pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać jajka, bułkę tartą, wodę i przyprawy i wyrobić masę.
Z masy formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju po około 4 minuty z każdej strony.
Podawać z dowolnymi dodatkami.
Cebulę, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę.
Czosnek przecisnąć przez praskę lub również pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać jajka, bułkę tartą, wodę i przyprawy i wyrobić masę.
Z masy formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju po około 4 minuty z każdej strony.
Podawać z dowolnymi dodatkami.