Sposób przygotowania:
Pieczeń
1.Do mięsa mielonego dodajemy jajko, bułkę tartą, przeciśnięty przez praskę czosnek, vegetę, drobno pokrojony koperek i dokładnie mieszamy;
2.Mięso wykładamy na pergamin i formujemy "placek" grubości około 1 cm, posypujemy serem żółtym i groszkiem, zwijamy mięso, zaklejamy boki;
3.Wkładamy mięso do keksówki, posypujemy papryką, majerankiem i pieczemy 60 minut w temperaturze 200 stopni C, 15 minut przed końcem pieczenia odlewamy wytworzony sos.
2.Mięso wykładamy na pergamin i formujemy "placek" grubości około 1 cm, posypujemy serem żółtym i groszkiem, zwijamy mięso, zaklejamy boki;
3.Wkładamy mięso do keksówki, posypujemy papryką, majerankiem i pieczemy 60 minut w temperaturze 200 stopni C, 15 minut przed końcem pieczenia odlewamy wytworzony sos.
bogda46
eli_555
elzbieta8960
karita
Natala1210
msewka
iwi69
elzbieta8960
s-belata
Ja używam konserwowego:)
elzbieta8960
msewka