rozanka

rozanka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 293]

Pierogi po mojemu

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Tradycyjna potrawa w innym wydaniu

Pierogi po mojemu

Składniki:

Pierogi po mojemu

 

  • 15 pierogów z kapustą i grzybami(domowej roboty)
  • fix Knorr Spagetti Carbonara
  • kilka plasterwków chudego boczku
  • garść tartego żółtego sera

Sposób przygotowania:

Pierogi po mojemu
Pierogi lekko zrumienić na patelni.Fix zrobić w\g przepisu na opakowaniu.Połowe pierogów ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego,rzucić pocięte plasterki boczku,polać polową fixa i posypać połową sera Potem reszta pierogów,fixa i na wierzchu posypać serem.przykryć i 2,5 min. podgrzewać w mikrofali.