Sposób przygotowania:
Pierogi z mięsem.
Ugotować serca i udka, przekręcić przez maszynkę.(oczywiście bez kości).Cebule pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu i też przepuścić przez maszynkę wraz z czosnkiem .Przyprawić solą pieprzem i majerankiem, ja daję duuuużo majeranku,bo lubię.
Przygotować ciasto na pierogi z podanych składników . Ciasto powinno mieć konsystencję miękkiej plasteliny.
rozwałkować cienkie placki ,wykrawać szklanką kółka i lepić pierogi . Ugotować w lekko osolonej wodzie.
Przygotować ciasto na pierogi z podanych składników . Ciasto powinno mieć konsystencję miękkiej plasteliny.
rozwałkować cienkie placki ,wykrawać szklanką kółka i lepić pierogi . Ugotować w lekko osolonej wodzie.
kinga
asia77
luna
Jojo
Natala1210
msewka
góralka
teresa.rembiesa
euzebiuszek
Doro