kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Pierogi z nadzieniem jajecznym

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pierogi z nadzieniem jajecznym, pierogi z nadzieniem jajecznym

Pierogi z nadzieniem jajecznym

Składniki:

Pierogi z nadzieniem jajecznym

 

 

Sposób przygotowania:

Pierogi z nadzieniem jajecznym
Posiekać margarynę z masłem. Ser zmielić. Dodać ze szczyptą soli. Zagnieść ciasto. Rozwałkować na stolnicy oprószonej mąką. Szklanka ukształtować krążki. Ugotować cztery jajka na twardo, przelać zimną wodą, obrać, ostudzić, posiekać razem z koncentratem. Obrać i posiekać cebulę. Zeszklić. Wymieszać z masą jajeczną, dodając pozostałe surowe jajko. Dodać. Przyprawić. Farsz ułożyć na krążkach. Ukształtować pierogi. Usmażyć na głębokim oleju z obu stron.