kasandra6

kasandra6

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 399]

Pierogi z serem feta

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Ser rozetrzeć, dodać siekany koperek oraz śmietanę i wymieszać na dość gęstą masę.

Pierogi z serem feta

Składniki:

Pierogi z serem feta

 

  • ser feta pokruszony 2 paczki duże
  • śmietana kwaśna 12%
  • ciasto pierogowe
  • koperek 1 pęczek

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pierogi z serem feta
Następnie rozwałkowujemy ciasto wykrawamy krążki i nakładamy farsz serowy - sklejamy. Wrzucamy na gorącą osoloną wodę i gotujemy do czasu wypłynięcia. Pierogi wyciągamy na talerz i podajemy z kwaśną śmietaną.