Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka „Elegancja”
Pierś należy rozbić , tak aby otrzymać płat mięsa o grubości 1 cm. Posolić, popieprzyć, doprawić papryką i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Pierś panierujemy w bułce, w jajku i jeszcze raz w bułce. Smażyć na gorącym oleju z jednej strony. Kiedy kotlet ma już złota panierkę, odwracamy go na drugą stronę, zmniejszamy ogień do minimum nakładamy na upieczoną stronę straty na tarce ser i ananasa. Smażymy do roztopienia sera, ale również do momentu, aż panierka zarumieni się z drugiej strony, a kotlet będzie porządnie upieczony. Przed podaniem polewamy ketchupem i dekorujemy pietruszką.
Pyza
Konczi
Oj widzę uszczypliwość jeżeli miałoby być dla punktów dodawałabym bez zdjęć (a to już nie jest nadużycie :))) )jak robią to pozostali użytkownicy a to po prostu pomyłka przy dodawaniu.
Jeszcze jakieś uwagi ?