Sposób przygotowania:
Pizza na szybko wg Milutkiej
Pieczarki myjemy,kroimy na plasterki ,cebulę obieramy kroimy w kostkę . Do rondelka wlewamy wodę ,dodajemy masło i wrzucamy pieczarki razem z cebulką i podduszamy 10 min ,oprószamy mąką pszenną,doprawiamy do smaku ziołami ,solą i pieprzem i gotujemy jeszcze 5 min i odstawiamy z ognia.Z ketchupu lub koncentratu robimy sos: czosnek obieramy przeciskamy przez praskę dodajemy ketchup i łyżkę oliwy mieszamy razem. Paprykę kroimy w cienkie plasterki.Ciasto rozwijamy na blachę ,smarujemy sosem pomidorowym na to układamy ,wędlinę,pieczarki uduszone i pokrojoną paprykę i na to grubo sera żółtego startego na tarce jarzynowej. Pieczemy około 20 min w temp 170* lub 160* z termoobiegiem.