Sposób przygotowania:
Pomarańczowy Uwodziciel
► Wszystkie składniki na ciasto wyrobić i włożyć do wyłożonej folią aluminową tortownicy ( zamknąć obręcz ). Budyń ( proszek ) wymieszać z połową zimnego mleka, dodać śmietanę, cukier, cukier waniliowy i resztę mleka. ► Wylać masę na ciasto, przykryć folią aluminiową ( jest bardzo rzadkie, ale takie ma być ). Piec 60 minut w temperaturze 180C / Termoobieg /. Upieczone ciasto odstawić w zimne miejsce. ► Odsączone mandarynki położyć na zimnym ciescie, polać galaretką ( zaraz tężeje ) odstawić na kilka godzin do lodówki.
Zgobisz
Babciagramolka
Druga sprawa -dostaw ponownie zdjecie do tego przepisu bo było zdjęcie sałatki wstawione omyłkowo.
Po trzecie -wyjaśnij proszę co to jest Schmand albo Tortenguss bo pewnie nie wszyscy wiedzą ( ja też nie wiem )
robertjankopp
luna