Sposób przygotowania:
Potrawka z piersi kurczaka z cukinią i pieczarkami
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy w dużą kostkę. Cebulę i czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Przesmażamy na rozgrzanym oleju i wkładamy do garnka z gotującą się wodą, gotujemy.
Cukinię myjemy i wycieramy ściereczką, odcinamy końcówki i kroimy w dużą kostkę. Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy w dużą kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny.
Pokrojoną cukinię i pieczarki przesmażamy, dokładamy do gotującego się mięsa.
Pod koniec gotowania dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy i wszystko razem zagotowujemy.
Przesmażamy na rozgrzanym oleju i wkładamy do garnka z gotującą się wodą, gotujemy.
Cukinię myjemy i wycieramy ściereczką, odcinamy końcówki i kroimy w dużą kostkę. Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy w dużą kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny.
Pokrojoną cukinię i pieczarki przesmażamy, dokładamy do gotującego się mięsa.
Pod koniec gotowania dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy i wszystko razem zagotowujemy.