natalka1107@o2.pl

natalka1107@o2.pl

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 176]

Przepis na keczup.

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Domowy keczup jest najlepszy!

Przepis na keczup.

Składniki:

Przepis na keczup.

 

 

Sposób przygotowania:

Przepis na keczup.
Wszystkie warzywa i owoce dokładnie umyć pod bieżącą wodą. Obrać ze skórki. Wraz z innymi składnikami przemielić przez maszynkę. Przemielone składniki odstawić na 24 godziny. Wszystko przełożyć do garnka, zagotować i gotować na małym ogniu przez 2 godziny od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu całość wystudzić i zmiksować. Gotowy keczup przełożyć do słoików, zakręcić. Słoiki zagotować i gotować przez 15 minut na małym ogniu.