olkaaa

olkaaa

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 385]

Pstrąg gotowany

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pstrąg gotowany, czyli propozycja lekkostrawna, nie mniej jednak pstrąg jest bardzo dobrze doprawiony.

Pstrąg gotowany Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pstrąg gotowany

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg gotowany
Pstrągi oczyszczam, a następnie opłukuję je i pozostawiam do osuszenia. W garnku gotuję wodę z liściem laurowym, zielem angielskim, pieprzem, solą, Vegetą oraz tymiankiem. Następnie umieszczam w garnku pstrąga i gotuję do momentu, kiedy będzie miękki. Każdego z pstrągów gotuję oddzielnie. Ugotowanego pstrąga odsączam z wywaru, po czym układam go na talerzu. 
Pstrąg gotowany
Pstrągi oczyszczam, a następnie opłukuję je i pozostawiam do osuszenia.
Pstrąg gotowany
W garnku gotuję wodę z liściem laurowym, zielem angielskim, pieprzem, solą, Vegetą oraz tymiankiem. Następnie umieszczam w garnku pstrąga i gotuję do momentu, kiedy będzie miękki. Każdego z pstrągów gotuję oddzielnie.

Tagi:

pstrąg