iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pstrąg nadziewany ryżem cytrynowym

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pstrąg nadziewany ryżem cytrynowym

Pstrąg nadziewany ryżem cytrynowym

Składniki:

Pstrąg nadziewany ryżem cytrynowym

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg nadziewany ryżem cytrynowym
Pstrąga myjemy osuszamy i solimy z każdej strony. Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy solimy do smaku , dodajemy sok z cytryny i starta skórkę z połowy wyszorowanej cytryny. dodajemy masło i dobrze mieszamy . Taki farsz nakąłdamy do brzuszka pstrąga . Rybę pieczemy w piekarniku w 180 stopniach ok 20 min. Podajemy z natka i cytryną

Tagi:

ryż pstrąg