lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pstrąg z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Smaczna rybka nie ma ości uwielbiam ją

Pstrąg z patelni Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pstrąg z patelni

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg z patelni
Pstrąga wyjęłam umyłam i oskrobałam .Głowy odkroiłam i wyrzuciłam pokroiłam w kawałki. Sok z cytryny zmieszałam z mlekiem skropiłam pstrągi . Maczałam pstrągi w mące i na patelnie na rozgrzany olej kładłam, smazyłam z obu stron aż się przyrumieniły posoliłam w trakcie i najlepiej jeść jak jest taki gorący .
Pstrąg z patelni
pstrąg był smażony na patelni pokrojony
Pstrąg z patelni
umyty pokrojony w kawałki doprawiony :)
Pstrąg z patelni
a tak wyglądał jak go kupiłam prawda że piekny

Tagi:

mak pstrąg