Sposób przygotowania:
Pychotka ananasowaCiasto:
![Pychotka ananasowa Pychotka ananasowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/pychotka-ananasowa-wyrobione-ciasto-kruche-wylepiona-blaszka-ciastem-348568.jpg)
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, dodać pozostałe składniki, zagnieść kruche ciasto, podzielić na dwie równe części.Wylepić dno dwóch jednakowych blaszek do pieczenia.
ETAP 2:
![Pychotka ananasowa Pychotka ananasowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/pychotka-ananasowa-kruche-ciasto-smarujemy-dzemem-pomaranczowym-348569.jpg)
Każdy kruchy blat, posmarować cienko dżemem pomarańczowym.
Beza:
![Pychotka ananasowa Pychotka ananasowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/pychotka-ananasowa-ciasto-kruche-z-beza-i-bakaliami-przed-pieczeniem-348570.jpg)
Białka jaj ubijamy na sztywna pianę wsypując w trakcie miksowania cukier puder, bezę dzielimy na dwie części i smarujemy ciasto z dżemem posypujemy mieszanką bakaliową. Wkładamy ciasto do nagrzanego piekarnika do 180*c i piec 40 minut-piekąc w ten sposób dwa jednakowe blaty.
Masa ananasowa:
![Pychotka ananasowa Pychotka ananasowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/pychotka-ananasowa-maslo-ucieramy-z-budyniem-dodajemy-pokrojone-ananasy-348572.jpg)
Część mleka zagotowujemy z cukrem, budyń, mąkę i żółtka roztrzepujemy dokładnie, wlewamy roztwór do gotującego się mleka i gotujemy budyń. Studzimy. Miękkie masło ucieramy na puch dodajemy po łyżce zimnego budyniu, miksujemy na krem, pod koniec dodajemy osączone z zalewy i pokrojone w kostkę ananasy , mieszamy łyżką.
Przełożenie:
![Pychotka ananasowa Pychotka ananasowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/pychotka-ananasowa-blat-ciasta-posmarowany-kremem-ananasowym-przed-schlodzeniem-348575.jpg)
Jedną warstwę ciasta z bezą posmarować kremem ananasowym, przykryć drugim blatem ciasta.
Schłodzić, kroić i podawać.