Sposób przygotowania:
Pyszne warzywka
Fasolkę szparagową,kalafiora,brokuła, ugotować we wrzącej i osolonej wodzie.
Z pomidora zdjąć skórkę, przekroić wyjąć pestki, pokroić w kostkę. Paprykę umyć, wyjąć gniazda nasienne, pokroić w niedużą kostkę. Fasolkę pokroić, wymieszać wszystkie składniki. Patelnię rozgrzać, wsypać tartą bułkę, zrumienić, zestawić z gazu, dodać masło, polać potrawę.
Z pomidora zdjąć skórkę, przekroić wyjąć pestki, pokroić w kostkę. Paprykę umyć, wyjąć gniazda nasienne, pokroić w niedużą kostkę. Fasolkę pokroić, wymieszać wszystkie składniki. Patelnię rozgrzać, wsypać tartą bułkę, zrumienić, zestawić z gazu, dodać masło, polać potrawę.