Sposób przygotowania:
Pyszniak Reni
Wszystkie składniki na ciasto,wrzucić do garnka i wyrobić mikserem, widełkami do ubicia piany. Upiec ciasto w blaszce 40x25 cm tem pieczenia 150 czas pieczenia 40 min zależy od kuchenki ,przekroić na 2 części dolna część na spód ma być grubsza. Wierzch ciasta pokruszyć drobniutko,posypać czekoladą w proszku. Na spód nasączonego ciasta wyłożyć masę wiśniową. Masa wiśniowa Żelatynę namoczyć w zimnej przegotowanej wodzie,gdy napęcznieje, rozpuścić w gotowanym mleku, przestudzić i zmiksować z jogurtami. Na masę wiśniową, wyłożyć bitą śmietanę,ubitą z zagęstnikami. Cukrem pudrem i wymieszaną z wiśniami z kompotu lub morelami. Wierzch posypać pokruszonym ciastem wymieszanym z czekoladą w proszku.
zewa
zewa
Ale kombinujesz, nie ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli polecasz, to wnioskuję, że już upiekłaś. Może zdjęcie???????????????????