Sposób przygotowania:
Pyszny gulasz z makaronem
Przygotować niezbędne składniki do potrawy. Mięso indycze umyć dokładnie pod bieżącą wodą, usunąć z niego niejadalne części i zrosty, błony, osuszyć mięso a następnie pokroić w grubą kostkę. Cebulę obrać i drobniutko posiekać. W szerokim rondlu podgrzać tłuszcz do smażenia, włożyć mięso i smażyć mięso na kolor złoty z każdej strony, gdy mięso będzie podsmażone pod koniec dodać cebulę i zeszklić cebulę, aby się przypaliło należy dodać bulion i dusić kilkanaście minut na wolnym ogniu. Makaron ugotować al dente. Przelać makaron gorącą wodą. Śmietanę zahartować gorącym wywarem i wlać śmietanę, wymieszać całość i zagotować jeszcze kilka minut, opłukać pietruszkę, posiekać dodać posiekaną natkę pietruszki. Gulasz z indyka podawać z makaronem i surówką.