Sposób przygotowania:
Quiche z pieczarkami papryką
1- Piekarnik nagrzewamy do 225 stopni
2-Do miski wsypujemy mąkę dodajemy masło posiekane i łyżkę keczupu pomidorowego oraz wodę i zagniatamy ciasto
3-Wylepiamy ciastem okrągłą formę
4- na ciasto kładziemy 3 łyżki keczupu posypujemy ziołami prowansalskimi na to kładziemy Pieczarki pokrojone w plasterki szynkę pokrojona w paseczki oraz paprykę czerwoną pokrojona w paseczki
5- Wkładamy do pieca na około 20 minut wyciągamy kładziemy plastry sera i wkładamy do rozpuszczenia a po upieczeniu wyciągamy i polewamy keczupem
2-Do miski wsypujemy mąkę dodajemy masło posiekane i łyżkę keczupu pomidorowego oraz wodę i zagniatamy ciasto
3-Wylepiamy ciastem okrągłą formę
4- na ciasto kładziemy 3 łyżki keczupu posypujemy ziołami prowansalskimi na to kładziemy Pieczarki pokrojone w plasterki szynkę pokrojona w paseczki oraz paprykę czerwoną pokrojona w paseczki
5- Wkładamy do pieca na około 20 minut wyciągamy kładziemy plastry sera i wkładamy do rozpuszczenia a po upieczeniu wyciągamy i polewamy keczupem