Sposób przygotowania:
Racuchy 2
Cukier, cukier waniliowy, sól, drożdże rozprowadzić w ciepłym mleku, dodać mąkę oraz jajka i zarobić ciasto. Dodać stopioną margaryne lub olej, dobrze wyrobić, pozostawić w cieple do wyrośnięcia. Metalową łyżką umaczaną w gorącym tłuszczu formować racuchy, układać na patelni. Smażyć na niedużym ogniu z obu stron na złoty kolor. Przed podaniem racuchy można ozdobić śmietaną i owocami lub posypać cukrem pudrem.
Gość
ładnie to tak krasc czyjeś zdjęcia!!!???
http://kinetykajezyka.blogspot.com/2008_06_22_archive.html
radze przeczytac to zanim ukradniesz kolejne zdjęcie autorki bloga :
,,Zawartość bloga, tj. treść wraz z fotografiami stanowią wyłączną własność autora bloga. Kopiowanie, rozpowszechnianie, wykorzystywanie do własnych celów bez zgody autora, zgodnie z obowiązującą ustawą jest karalne. ,,
Gość
Właśnie rozpoczęłam interwencję.
elutka