msewka

msewka

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 607]

Racuchy drożdżowe grzybowo-warzywne.

  • 7
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 13

Pyszne, szybkie racuchy-idealne na błyskawiczny, syty posiłek

Racuchy drożdżowe grzybowo-warzywne.

Składniki:

Racuchy drożdżowe grzybowo-warzywne.

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Racuchy drożdżowe grzybowo-warzywne.
Drożdże pokruszyć, wbić jajka, posolić, opieprzyć, wsypać mąkę i dobrze wymieszać. Dodać pokrojone w drobniutką kosteczkę warzywa i grzyby, wymieszać, odstawić na kilka minut. Smażyć z obydwu stron na złoty kolor. Podawać polane keczupem z warzywami np. ogórkiem małosolnym lub surówką.