Sposób przygotowania:
Rajskie paczuszki
Pieczarki kroimy w plastry i podsmażamy na oleju wraz z pokrojoną w kostkę cebulą. Kapustę kroimy w poprzek i sparzamy. Pomidory wraz z koncentratem i kukurydzą(bez zalewy) dusimy w garnku następnie dodajemy pieczarki z cebulą i kapustę. Dusimy ok5 minut, dodajemy przyprawy. Odstawiamy w chłodne miejsce. Drożdże rozpuścić w pół szklanki mleka dodać do mąki i poczekać aż się ruszą następnie dodać resztę mleka i pozostałe składniki. Odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia ciasta. Gdy ciasto wyrośnie rozwałkowujemy ciasto i wycinać trójkąty na które kładziemy niewielką ilość farszu, zlepiamy przeciwległe rogi tak aby powstała paczuszka. Układamy na blachę wysmarowaną olejem. Pieczemy w temp.180 stopni do zarumienienia.