Sposób przygotowania:
Risotto z warzywami
1. Do misy urządzenia wlać oliwę.
2. Nacisnąć przycisk MENU i ustawić program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i wybrać czas 10 minut. Nacisnąć przycisk START.
3. Do misy włożyć cebulę, paprykę, pieczarki i pomidory. Mieszać od czasu do czasu.
4. Dodać ryż, groszek, szafran oraz bulion, zamknąć pokrywę.
5. Nacisnąć przycisk MENU, ustawić program RISOTTO, a następnie nacisnąć przycisk START.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
2. Nacisnąć przycisk MENU i ustawić program FRY. Nacisnąć przycisk COOKING TIME i wybrać czas 10 minut. Nacisnąć przycisk START.
3. Do misy włożyć cebulę, paprykę, pieczarki i pomidory. Mieszać od czasu do czasu.
4. Dodać ryż, groszek, szafran oraz bulion, zamknąć pokrywę.
5. Nacisnąć przycisk MENU, ustawić program RISOTTO, a następnie nacisnąć przycisk START.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
weronikaS