jovi

jovi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 436]

Rolada mięsno-grzybowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Aromatyczna, mięsna roladka:)

Rolada mięsno-grzybowa

Składniki:

Rolada mięsno-grzybowa

 

Sposób przygotowania:

Rolada mięsno-grzybowa
Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i wysmażyć na maśle. Mięso rozbić na duży płat, dobrze przyprawić solą, pieprzem, majerankiem oraz czosnkiem. Następnie ułożyć na mięsie wysmażony farsz z pieczarek i cebuli, zawinąć w roladę i obwiązać. Smażyć na oleju, aż się zrumieni, a następnie w piekarniku w temperaturze 200 C, aż do miękkości.

Tagi:

indyk rolada