IwonaM

IwonaM

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 230]

Roladki obiadowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Delikatne roladki z farszem warzywnym.

Roladki obiadowe Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Roladki obiadowe

 

Sposób przygotowania:

Roladki obiadowe
Mięso rozbić tłuczkiem, a następnie posmarować musztardą. Ogórka, marchewkę, cebulę oraz kiełbaskę kroimy w ćwiartki. Po jednym kawałku układamy na roladce i zwijamy. By mięsko się nie rozwinęło, spinamy wykałaczką lub klipsami do mięsa. Mięsko obtaczamy w mące i podsmażamy na patelni, z każdej strony, a następnie dolewamy bulion, liść laurowy, ziele angielskie oraz przyprawiamy do smaku. Całość przykryć i dusić ok godziny. Smacznego !!
Roladki obiadowe
Roladki obiadowe w przekroju z widocznym farszem

Tagi:

mięso