Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z boczkiem i ziołami
Mięso oczyszczamy, porcjujemy i delikatnie rozbijamy kotlety. Każdy od wewnętrznej strony smarujemy sosem powstałym z oleju oraz zmieszanym z nim przypraw, zgniecionym czosnkiem. Na wierzchu układamy po plasterku boczku, rolujemy, spinamy wykałaczkami lub wiążemy kuchenną nicią. Wierzch posypujemy kminkiem oraz wegetą. Obsmażamy, obkładamy plasterkami cebuli.
![Roladki schabowe z boczkiem i ziołami Roladki schabowe z boczkiem i ziołami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-ziolami-126914.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem i ziołami Roladki schabowe z boczkiem i ziołami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-ziolami-126915.jpg)