lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Roladki w cieście francuskim

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Roladki w cieście francuskim

Roladki w cieście francuskim

Składniki:

Roladki w cieście francuskim

 

Sposób przygotowania:

Roladki w cieście francuskim
Rozmrożone ciasto francuskie przykryj folią spożywczą i rozwałkuj bardzo cienko.Filety z kurczaka oprósz solą i pieprzem,każdy filet z jednej strony posmaruj majonezem.Ser żółty w kawałku skrój w słupki,papryki pokrój w paski.Na każdym filecie ułóż kawałki papryki i sera żółtego.Zwiń roladki które po zwinięciu dodatkowo owiń w ciasto francuskie.Ich wierzch polej stopionym masłem i posyp sezamem.Piecz 30 min w 180 st.