Sposób przygotowania:
Roladki z pomidorem i fetą
Suszone pomidory (po 2-3 na każdą roladę) zalać wrzatkiem i odstawić.Filety rozbić, każdy posolić i popieprzyć.Stronę wewnetrzną posmarować octem balsamicznym oraz natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem (ilość wedlug uznania). Pomidory odsączyć i ułożyć na filecie (ja dałam 3 płaty, ale można mniej, jeśli nie lubicie zbyt dużej ilości suszonych pomidorow). Na pomidory nałożyć kawałki sera feta (ilość wedlug uznania) calość posmarować delikatnie oliwą. Filety zwinąć od szerszej strony do węższej. Związać nicią. Na patelni rozgrzać olej, na gorący olej położyć roladki, zrumienić, gdy będą ładnie zrumienione podlać odrobinę wody lub bulionu i dusić jeszcze przez ok.15 min.Smacznego!