Sposób przygotowania:
Roladki ze szpinakiem i fetą
Obrany czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na maśle aż poczujemy zapach, dodajemy szpinak i smażymy aż zmniejszy swoją objętość.
Następnie dodajemy pokruszony ser feta i doprawiamy do smaku solą i pieprzem . Odstawiamy do ostygnięcia.
Filety delikatnie rozbijamy przez worek, doprawiamy z obu stron. Na każdy płat mięsa nałożyć porcję farszu i zwinąć w roladkę , spiąć wykałaczką.
Roladki obsmażyć na rozgrzanym oleju każdej strony, a następnie zapiec w piekarniku przez 20 minut w temp 180 stopni.
Następnie dodajemy pokruszony ser feta i doprawiamy do smaku solą i pieprzem . Odstawiamy do ostygnięcia.
Filety delikatnie rozbijamy przez worek, doprawiamy z obu stron. Na każdy płat mięsa nałożyć porcję farszu i zwinąć w roladkę , spiąć wykałaczką.
Roladki obsmażyć na rozgrzanym oleju każdej strony, a następnie zapiec w piekarniku przez 20 minut w temp 180 stopni.