Sposób przygotowania:
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą
Oczyszczone mięso przekrawamy wzdłuż na pół, rozbijamy tłuczkiem dość cienko na większe płaty. Przygotowujemy nadzienie: szpinak mieszamy z serem oraz z rozgniecionym czosnkiem. Na każdy płat mięsa nakładamy farsz szpinakowy, kawałek masła, sera żółtego. Mięso rolujemy, wierzch posypujemy przyprawą do drobiu. Panierujemy. Smażymy na głębokim tłuszczu.
![Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drobiowe-roladki-ze-szpinakiem-i-feta-338721.jpg)
![Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drobiowe-roladki-ze-szpinakiem-i-feta-338722.jpg)
![Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drobiowe-roladki-ze-szpinakiem-i-feta-338723.jpg)
![Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/drobiowe-roladki-ze-szpinakiem-i-feta-338724.jpg)