Sposób przygotowania:
Rolady na dwa sposoby
Mięso pokroić i rozbić tak jak na kotlety. Roladki zrobiłam w dwóch wersjach.
Pierwsza wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem. Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić. Ser żółty zetrzeć na tarce. Ułożyć na mięsie pieczarki i ser i zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć z każdej ze stron.
Druga wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem, a także wysmarować lekko musztardą. Ułożyć starty ser żółty i pół plasterka ananasa. Zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć z każdej ze stron.
Pierwsza wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem. Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić. Ser żółty zetrzeć na tarce. Ułożyć na mięsie pieczarki i ser i zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć z każdej ze stron.
Druga wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem, a także wysmarować lekko musztardą. Ułożyć starty ser żółty i pół plasterka ananasa. Zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć z każdej ze stron.
ETAP 1:
ETAP 2:
ETAP 3:
ETAP 4:
ETAP 5:
ETAP 6: