Sposób przygotowania:
Rolady na dwa sposoby
Mięso pokroić i rozbić tak jak na kotlety. Roladki zrobiłam w dwóch wersjach.
Pierwsza wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem. Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić. Ser żółty zetrzeć na tarce. Ułożyć na mięsie pieczarki i ser i zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć z każdej ze stron.
Druga wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem, a także wysmarować lekko musztardą. Ułożyć starty ser żółty i pół plasterka ananasa. Zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć z każdej ze stron.
Pierwsza wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem. Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić. Ser żółty zetrzeć na tarce. Ułożyć na mięsie pieczarki i ser i zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć z każdej ze stron.
Druga wersja:
Kotlety przyprawić solą i pieprzem, a także wysmarować lekko musztardą. Ułożyć starty ser żółty i pół plasterka ananasa. Zwinąć jak roladę. Obtoczyć w jajku i bułce. Smażyć z każdej ze stron.
ETAP 1:

ETAP 2:

ETAP 3:

ETAP 4:

ETAP 5:

ETAP 6:
