Sposób przygotowania:
Rolana z indyczki
Pierś rozbiłam poukładałam równomiernie na foli aluminiowej posypałam sporo przyprawą do indyka na to sól morska i chili Położyłam plastry sera na całej powierzchni. Szpinak umyłam pokroiłam i wrzuciłam na patelnie s masłem kiedy zmalał szpinak dodałam chrzan pieprz trochę soli morskiej i tak dusiłam ,aż zrobiła się prawie papka :). Wyłączyłam gaz i zostawiłam do ostudzenia . Zmiksowałam jaja z odrobina soli morskiej dodałam do przestudzonego szpinaku wymieszałam . Kładłam masę na ser tez na całej powierzchni . Zwinęłam w roladę docisnęłam folią aluminiową jak cukierka wstawiłam do pieca na 90 minut piekłam w 170 stopniach . Co jaki zca odkrywałam mięso i polewałam je rozpuszczonym masełkiem z odrobina soli morskiej . Wyszło pyszne mięsko pokroiłam je w plastry . Podawałam z ziemniakami sałatką
marietta