Sposób przygotowania:
Rurki z kremem
CIASTO:
Margarynę z mąką posiekać.
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto.
Włożyć na 1 godzinę do lodówki.
Po wyjęciu formować rurki i upiec na złoty kolor.
KREM:
Ugotować budyń, utrzeć masło roślinne z cukrem, żółtkiem i cukrem waniliowym.
Do masy dodawać po 1 łyżce budyniu zimnego.
Dobrze utrzeć.
Gdy rurki przestygną napełniać szprycą.
Margarynę z mąką posiekać.
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto.
Włożyć na 1 godzinę do lodówki.
Po wyjęciu formować rurki i upiec na złoty kolor.
KREM:
Ugotować budyń, utrzeć masło roślinne z cukrem, żółtkiem i cukrem waniliowym.
Do masy dodawać po 1 łyżce budyniu zimnego.
Dobrze utrzeć.
Gdy rurki przestygną napełniać szprycą.