Sposób przygotowania:
Rybka w śmietankowej panierce
Najpierw mieszamy śmietanę ze skrobią, osobno mieszamy jajka z przyprawami ( ja to robię za pomocą widelca)
Łączymy wszystko razem, umyte rybki( nie solić) dzielimy na odpowiednie dla nas kawałki, i zanurzamy w masie jajeczno- śmietanowej. Zostawiamy na co najmniej godz.
Po tym czasie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju.
Podajemy z ulubioną surówką, i jak ktoś chce to z ziemniakami, ja wolę bez;)
Smacznego:)
Łączymy wszystko razem, umyte rybki( nie solić) dzielimy na odpowiednie dla nas kawałki, i zanurzamy w masie jajeczno- śmietanowej. Zostawiamy na co najmniej godz.
Po tym czasie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju.
Podajemy z ulubioną surówką, i jak ktoś chce to z ziemniakami, ja wolę bez;)
Smacznego:)