Sposób przygotowania:
Rybka z serem
Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywną pianę.
Ser żółty zetrzeć na tarce, o dużych otworach.
Gałkę muszkatołową utrzeć na tarce.
Wymieszać żółtka, musztardę, ser i śmietanę, przyprawić do smaku solą, pieprzem, gałką, wymieszać z pianą z białek.
Filety z pangi, skropić sokiem z cytryny, posolić, popieprzyć.
Pangę dobrze posmarować przygotowana panierką, posypać papryką.
Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, ułożyć ryby, polać resztą masy, piec aż z masy utworzy się chrupiąca skórka.
Ser żółty zetrzeć na tarce, o dużych otworach.
Gałkę muszkatołową utrzeć na tarce.
Wymieszać żółtka, musztardę, ser i śmietanę, przyprawić do smaku solą, pieprzem, gałką, wymieszać z pianą z białek.
Filety z pangi, skropić sokiem z cytryny, posolić, popieprzyć.
Pangę dobrze posmarować przygotowana panierką, posypać papryką.
Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, ułożyć ryby, polać resztą masy, piec aż z masy utworzy się chrupiąca skórka.