Sposób przygotowania:
Rybna fantazja Eli
Pangę pokroić w kostkę,dodać sos sojowy,czosnek,wymieszać i odstawić na pół godziny w człodne miejsce.Paprykę pokroić w kostkę,cebulę w ćwierć krążki,marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Makaron przygotować według przepisu na opakowaniu.Na rozgrzanym oleju usmażyć pangę,wyjąć a na oleju po rybie lekko obsmażyć warzywa.Makaron odlać i pokroić na mniejsze kawałki.Warzywa i makaron dodać do ryby,doprawić solą,pieprzem i wymieszać. Wszystkie składniki ciasta zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki.Na naleśnikach rozłożyć farsz,zwijać jak krokiety i obsmażyć na oleju. Smacznego!
Jojo
eli_555
Nie jest gorzkie.Ja zawsze naleśniki z pikantnym nadzieniem robię z piwem.Są bardziej wyraziste w smaku.
jaNina
eli_555
Nie koniecznie musi być panga.Może być morszczuk,mintaj czy dorsz.Albo jeszcze inna rybka,według własnego gustu.
teresa.rembiesa
Jojo