Sposób przygotowania:
Sajgonki mięsne
Grzyby MUN TaoTao moczymy w gorącej wodzie przez 15 minut, następnie gotujemy przez 10 minut, odcedzamy i kroimy w cienkie paski. Gotujemy wodę, odstawiamy, wrzucamy makaron chiński TaoTao i przykrywamy na 3 minuty, odcedzamy. Drobno kroimy marchew, cebulę, pędy bambusa TaoTao i 4 liście kapusty pekińskiej. Wszystko mieszamy, dodając mięso mielone, pokrojone w paski grzyby, jajko, 2 łyżki sosu sojowego TaoTao, przyprawiamy do smaku. Pojedyncze placki papieru ryżowego TaoTao zanurzamy w letniej wodzie i kładziemy na desce aż zmiękną. Na placek nakładamy nadzienie i zawijamy sajgonki, smażymy na rozgrzanym, głębokim oleju. Podajemy ze słodko-pikantnym sosem chili TaoTao.