Sposób przygotowania:
Sałatka grecka
Pomidory, paprykę, ogórki pokroić w kostkę.
Kukurydzę i oliwki odsączyć z zalewy.
Oliwki pokroić na połówki.
Sałatę porwać na małe kawałki.
Koperek i cebulę posiekać drobno.
Czosnek rozgnieść.
Ser feta pokroić w kostkę.
Oliwę z oliwek połączyć z sokiem z cytryny, koprem, czosnkiem i doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Wszystkie składniki połączyć i zalać sosem.
Kukurydzę i oliwki odsączyć z zalewy.
Oliwki pokroić na połówki.
Sałatę porwać na małe kawałki.
Koperek i cebulę posiekać drobno.
Czosnek rozgnieść.
Ser feta pokroić w kostkę.
Oliwę z oliwek połączyć z sokiem z cytryny, koprem, czosnkiem i doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Wszystkie składniki połączyć i zalać sosem.
Anusia
jovi
Anusia
jovi
Trudno, nie wszystkie nazwy muszą być adekwatne do składników potrawy, która je zawiera...