Sposób przygotowania:
Sałatka warstwowa Eli
Ananas,jajka,szynke pokroić w drobną kostkę,pora w cienkie ćwierć plasterki,jajka i jabłka potrzeć na grubym tarle.Układać warstwami:
seler konserwowy
ananas
kukurydza
jajka
szynka
jabłka
pory
oblać obficie majonezem rozcieńczonym śmietaną.Posypać serem żółtym.Przykryć folią spożywczą i odstawić na 24 godziny do lodówki.Sałatka najlepiej prezentuje się w prostej przezroczystej misce.Smacznego
seler konserwowy
ananas
kukurydza
jajka
szynka
jabłka
pory
oblać obficie majonezem rozcieńczonym śmietaną.Posypać serem żółtym.Przykryć folią spożywczą i odstawić na 24 godziny do lodówki.Sałatka najlepiej prezentuje się w prostej przezroczystej misce.Smacznego