Sałatka z matiasów i ananasów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Wspaniała i zaskakująca sałatka

Sałatka z matiasów i ananasów

Składniki:

Sałatka z matiasów i ananasów

 

  • Składniki:

 

Sposób przygotowania:

Sałatka z matiasów i ananasów
Rybę należy opłukać i osuszyć. Pokroić ją na kawałki wielkości 3x3 cm( mogą być większe, zależy jakie kto lubi), obtoczyć je w jajku, mące i bułce tartek i obsmażyć z dwóch stron na złoty kolor. Tak usmażoną rybę ostudzić. Następnie ananasy kroimy w kostkę, dodajemy do niej, pieprz, cukier, kwasek cytrynowy, śmietanę i pokrojoną w kostkę cebulę. Wszystko dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy do tego kawałki ryby, delikatnie mieszamy, by ryba się nie rozwaliła i można podawać. SMACZNEGO !