Sposób przygotowania:
Sałatka z pstrągiem, grejpfrutem i pomidorkami
1. Rzodkiewkę drobno posiekać, kapary dokładnie odsączyć z zalewy na sicie, umyte i osuszone na ręczniku papierowym pomidorki pokroić na pół, rybę pokroić w paski, z obranego ze skórki grejpfruta usunąć błonki i pokroić go w kostkę.
2. Sałaty rozłożyć na dwóch talerzach. Wyłożyć rybę, następnie pomidorki. Położyć po równo grejpfruta, wysypać rzodkiewkę i kapary. Sałatkę przed podaniem skropić oliwą. Smacznego!
2. Sałaty rozłożyć na dwóch talerzach. Wyłożyć rybę, następnie pomidorki. Położyć po równo grejpfruta, wysypać rzodkiewkę i kapary. Sałatkę przed podaniem skropić oliwą. Smacznego!
Ag.Zetka