Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Ser twarogowy z jajkami i cebulą.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Tak przygotowany ser twarogowy jest idealny do kanapek.

Ser twarogowy z jajkami i cebulą.

Składniki:

Ser twarogowy z jajkami i cebulą.

 

Sposób przygotowania:

Ser twarogowy z jajkami i cebulą.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Do miski włożyć masło i dokładnie utrzeć. Ser twarogowy przecisnąć przez praskę lub zmielić w maszynce, dodać do masła. Następnie wlać dwie łyżki śmietany, wsypać drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w kostkę jajka. Przyprawić do smaku solą, białym pieprzem i czosnkiem granulowanym, wymieszać.