Sposób przygotowania:
Sernik
Ciasto:
Z wszystkich składników zagnieść ciasto, przekroić na pół. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Na drugą część ciasta położyć wiśnie.
Ser:
Zarobić z w/w składników masę serową i nałożyć na wiśnie.
Ubić pianę z 6 białek i 1/2 szklanki cukru i włożyć na ser.
Na to zetrzeć ciasto z zamrażalnika.
Piec w dobrze nagrzanym piekarniku ok. 1 godziny.
Z wszystkich składników zagnieść ciasto, przekroić na pół. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Na drugą część ciasta położyć wiśnie.
Ser:
Zarobić z w/w składników masę serową i nałożyć na wiśnie.
Ubić pianę z 6 białek i 1/2 szklanki cukru i włożyć na ser.
Na to zetrzeć ciasto z zamrażalnika.
Piec w dobrze nagrzanym piekarniku ok. 1 godziny.