Sposób przygotowania:
Sernik brzoskwiniowy na zimno suzi88
Wyłożyć tortownicę folią aluminiową, na spodzie rozłożyć ciasteczka biszkoptowe. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości zimnej wody, gdy spęcznieje rozpuścić we wrzącym mleku.
Masło utrzyj z cukrem pudrem na puszystą masę, dodać porcjami serek i przestudzoną żelatynę. Dokładnie wymieszać i wyłożyć na przygotowany spód. Wstawić do lodówki
Brzoskwinie osączyć, pokroić na kawałki, część powtykać w zastygającą masę serową. Sok z puszki uzupełnić gorącą wodą do ilości potrzebnej do rozpuszczenia galaretki. Resztę brzoskwiń położyć na wierzchu serniczka, wylać tężejącą galaretkę. Schłodzić i gotowe :)
Masło utrzyj z cukrem pudrem na puszystą masę, dodać porcjami serek i przestudzoną żelatynę. Dokładnie wymieszać i wyłożyć na przygotowany spód. Wstawić do lodówki
Brzoskwinie osączyć, pokroić na kawałki, część powtykać w zastygającą masę serową. Sok z puszki uzupełnić gorącą wodą do ilości potrzebnej do rozpuszczenia galaretki. Resztę brzoskwiń położyć na wierzchu serniczka, wylać tężejącą galaretkę. Schłodzić i gotowe :)