Sposób przygotowania:
Sernik mojej babuni
1. Żółtka + cukier+ cukier waniliowy utrzeć, następnie dodawać po trochu margaryny. 2. Dodać ser.3.Dodać ziemniaki. 4.Dodać budyń. 5. Dodać pianę z białek. 6. Przelać do dużej tortownicy, wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą. 7. Piec w 120 st. C do 2h. Ciasto musi się upiec na złotobrązowo.
pusieczek2@wp.pl
yola
karita
yola
I dlatego taki pyszny:) Jak to mówią" z piasku bata nie ukręcisz."
karita
ale przeraża mnie jeszcze kostka margaryny, bo to strasznie dużo tłuszczu :(
agripm
karita
Ale gdybym tak jadła taki serniczek bardzo, bardzo często, bo jest taaaaaki pyszny, to kto wie, jak bym wyglądała ;->
agripm
elvis