Sposób przygotowania:
Sernik na biszkopcie z galaretką
Żółtka miksujemy z cukrem, dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia oraz ubitą na sztywno pianę z białek. Mieszamy i wylewamy na blaszkę. Pieczemy w ok 180 stopniach, do suchego patyczka. Studzimy.
Ser miksujemy dokładnie z cukrem i masłem, dodajemy rozpuszczoną w małej ilości wody i ostudzoną żelatynę. Miksujemy i wylewamy na biszkopt.
Na masie serowej układamy owoce i zalewamy tężejącą galaretką.
Wkładamy do lodówki do zastygnięcia.
Ser miksujemy dokładnie z cukrem i masłem, dodajemy rozpuszczoną w małej ilości wody i ostudzoną żelatynę. Miksujemy i wylewamy na biszkopt.
Na masie serowej układamy owoce i zalewamy tężejącą galaretką.
Wkładamy do lodówki do zastygnięcia.